Un home mort dintre del maleter d’un cotxe a Sants

S’ha trobat mort dintre del maleter d’un cotxe a sants

Aquest divendres 23 de juny ha aparegut un home mort al barri de Sants a l’interior del maleter d’un golf. Un veí regent d’un bar de la zona ha alertat als Mossos d’Esquadra a causa de que hi havia han trobat morto a un home en el maleter d un cotxeun bassal de sang a prop del cotxe i desprenia bastant mal olor. El cos de policia en arribar ha inspeccionat la zona i ha trobat al maleter el cadàver d’una persona.
Més tard s’ha personat l’equip forense per obrir una investigació de l’incident encara que ara mateix hi ha un arrestat, però l’investigació continua oberta per determinar els possibles assassins.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 47 anys per la seva presumpta vinculació amb la mort criminal de l’home aparegut mort al maleter, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, ha informat la policia catalana en un comunicat.
Després de comprovar la identitat del difunt, els Mossos d’Esquadra han detingut el seu cunyat, per la seva suposada vinculació amb el crim.
A la tarda s’han personat els serveis funeraris per retirar el cadàver i la grua municipal per emportar-se el cotxe i ser processat per l’equip d’investigació forense.

Deja un comentario